HuisartsenPortaal AZ Alma

Alle resultaten van Medische Beeldvorming kunnen worden geraadpleegd op de nieuwe resultatenserver van AZ Alma. Het gebruik van deze resultatenserver vergt een eenmalige registratie via de dienst ICT.  U kunt de dienst ICT hiervoor bereiken tijdens de kantooruren (werkdagen van 9.00 – 17.00 uur) op het nummer 050 72 84 40. Of stuur een e-mail met als titel “aanvraag gebruiker huisartsenportaal” naar epd@azalma.be. In de e-mail vermeldt u uw naam, voornaam, adres, telefoonnummer en rizivnummer.

Als huisarts krijgt u toegang tot het Huisartsenportaal van het AZ Alma via de website https://vna.azalma.be/PatientList (dit webadres is hoofdlettergevoelig, gelieve het dus correct over te nemen)

Via dit portaal hebt u toegang tot alle onderzoeken en verslagen medische beeldvorming vanaf 5/11/2015, die door u zijn aangevraagd en tot de andere onderzoeken van de patienten die u als huisarts hebben opgegeven. De historische onderzoeken van voor 5/11/2015 worden systematisch naar dit platform gemigreerd; Op heden zijn alle onderzoeken tem dec 2012 beschikbaar.

De verslagen zijn beschikbaar van zodra ze door de radioloog zijn gevalideerd

Handleidingen

(terug naar voorstelling)

( HOME Dienst Medische Beeldvorming AZ Alma , Belgie)